14 Ocak 2013 Pazartesi

Hotspot shield indir, Hotspot shield

Günümüzde internet ortamında bulunan birçok site ve sayfa özel şartlar nedeniyle yasaklanmakta ve bu duruma tamamı ile seyirci kalmaktayız. Birçok sitenin yasaklanmasının nedeni ise zararlı bulunan içeriklerin bulunmasıdır diyebiliriz. Bu nedenle kısıtlanan özgürlüğümüzü kendimizin yönlendirmemiz ve girip giremeyeceğimize kendimizin karar verebilmemiz için yaratılan birçok program ve yazılım bulunmakta. Bu program ve yazılımlar sayesinde birçok yasaklı siteye giriş mümkün hale gelebilmektedir.

Bu programlardan biride hotspot shield’dir. Hotspot shield bir nevi hayatınızı ve buna bağlı olarak şahsi bilgilerinizi koruyan bir programdır. Hotspot shield sayesinde birçok yasaklı siteye giriş imkânı bulunabilmekte. Bu sayede güvenilir bir şekilde gezinebilir hatta güvenlik eklentileri sayesinde rahatlıkla dosya indirme imkânı sağlanmaktadır. Bilgisayarınıza üstün güvenlikli olan hotspot shield indirerek kullanım koşullarından ve özelliklerinden en üst düzeyde yararlanabilirsiniz. Hotspot shield in üstün özellikleri sayesinde bilgisayarınızın güvenliğini de arttırmanız mümkün. Bu kullanışlı ve kullanım açısından rahat program sayesinde dış tehditlere karşı ekstra güvenlik içersin de bulunacaksınız. Bilgisayarınızda bulunan kayıtlı şifrelere kredi kartı bilgilerine ve özel kimlik bilgilerini almaya çalışan kötü içerikli yazılımlara ve kişilere karşı güvende olmanızı sağlayarak kendine özgü anti virüs görevini hakkıyla yapabilen bir programdır.

Bu üstün özellikleri sayesinde hotspot shield kullanımı dünyada ve ülkemizde çok yaygın bulunması nedeniyle programın geliştirme özellikleri de büyük bir itina ile geliştirilmektedir. Geliştirilen bu sürümler sayesinde hotspot shield kullanımının da fazlalaşmasında büyük bir etken olarak görülmektedir. Bu sayede bu çok amaçlı programı kullanan insanların birçoğu yeni sürümleri büyük bir rahatlıkla bilgisayarına indirebilmektedir. Hotspot shield indirerek gönül rahatlıkla bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Bu seçkin programın hiçbir şekilde zararlı bir yanı bulunmamaktadır. Hotspot shield programının içeriğinde bulunan vpn ağı sayesinde çevrim içi kimlik hırsızlığına karşı bütün bilgilerinizi korumaktadır. Hotspot shield in bir diğer özelliği ise içermiş olduğu güvenlik duvarı sayesinde wi-fi ve ortak kullanılan wireless gibi ağlardan bulaşabilen zararlı yazılım ve zararlı şahısların ataklarına karşı bütün içeriklerinizi koruma altına almaktadır.

http://hotspotshieldindir.webstarts.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder