31 Temmuz 2012 Salı

Nicer Dicer Plus

Nicer Dicer Plus Doğrayıcı ile ilgili tanıtımı yazımızın devamında okuyabilirsiniz. Alışveriş yapmadan önce bize uğramayı sakın ihmal etmeyin. Güvenli alışveriş yapın.

Fossil JR1156

Fossil JR1156 Erkek Kol Saati ile ilgili tanıtımı yazımızın devamında okuyabilirsiniz. Alışveriş yapmadan önce bize uğramayı sakın ihmal etmeyin. Güvenli alışveriş yapın.

Amazon Kindle TOUCH

Amazon Kindle TOUCH ile ilgili tanıtımı yazımızın devamında okuyabilirsiniz. Alışveriş yapmadan önce bize uğramayı sakın ihmal etmeyin. Güvenli alışveriş yapın.

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Calvin Klein Euphoria Erkek Parfümü

Calvin Klein Euphoria Erkek Parfümü ile bağımlılık yaratan, fresh, oryantal… Modern tazelik ile seksi, zengin bir imzanın karışımı

WhiteLight Lazerli Diş Beyazlatma Seti

WhiteLight Lazerli Diş Beyazlatma Seti ile diş beyazlatmada en etkili yöntem olan lazer teknolojisini artık evinize getiriyor.

Dingling Rf 607 Büyük Şarjlı Traş Makinesi

Dingling Rf 607 Büyük Şarjlı Traş Makinesi ile berbere, kuaföre gitmeden evinizden de kişisel bakımınızı gerçekleştirmeniz mümkün.

Oje Kurutucu

Oje Kurutucu alışveriş seti ile kuaföre gitmeye gerek kalmadan artık manikürünüzü evinizde yapabileceksiniz!

Yeşil Lazer Pointer

Yeşil Lazer Pointer dahaa önce görmediğiniz özellikleriyle eklendi.

Remixon Olta Profesyonel Set

Remixon Olta Profesyonel Set daha önce kullandınız mı

Mothercare Havlu

Mothercare Havlu sizce nasıl

Necdet Pekmezci Derin Abiler Derin Sırlar

Kurantum Fizik Atom Altı Varlıklar ve Higgs Bosons

26 Temmuz 2012 Perşembe

Alışveriş Yapacağım - Alisverisyapacagim.com

Alışveriş Yapacağım site editörleri diyorlar ki; Online alışveriş sisteminin hız kazandığı ülkemizde alışveriş siteleri dışında, ürün tanıtım ve ürün değerlendirme tarzında bir site geliştirmek istedik.

Sitemiz vasıtasıyla ürünleri değerlendirebilir, almak istediğiniz ürünle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Site yönetimi olarak ürünlerle ilgili olumlu / olumsuz herhangi bir fikir beyan etmemekteyiz. Tek amacımız ürünlerin değerlendirilmesini kullanıcıya bırakıp, başka insanların tecrübelerini sitemiz vasıtasıyla aktarmaktır.

Sizde alışveriş yapmadan önce www.alisverisyapacagim.com sitemizi kullanabilirsiniz.